Меню сайта
Календарь новостей
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Друзья сайта
Популярные теги Другие теги
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наш опрос
    Оцените мой сайт
    МОТОФОРУМ - место где общаются
байкеры
    Неділя, 19.05.2024, 03:49
    Приветствую Вас Гість | RSS
    Главная | Регистрация | Вход
    Мото Дрогобич
    Форма входа
    Главная » 2009 » Березень » 22 » Ducati презентовала Desmosedici GP9
    Ducati презентовала Desmosedici GP9
    16:31

    Італійська Ducati на заході на гірськолижному курорті Мадонна ди Кампільо офіційно презентувала свій байк для пілотів MOTOGP на сезон 2009 року - Desmosedici GP9. 

    Саме на нім австралієць Кейси Стоунер (Casey Stoner) і американець Никі Хейден (Nicky Hayden) відстоюватимуть честь команди в 2009 році.

    Правда, спеціального традиційного красивого фото з церемонії презентації вирішили зробити наступного дня, оскільки всю середу на місці подій йшов сильний сніг.

    Основна відзнака Ducati Desmosedici GP9 від попередніх версій - радикально нова карбонова рама.

    “Вперше за декілька років ми поміняли відразу декілька концепцій, які до того складали основу нашої технічної начинки і нашої системи конструювання супербайков взагалі, - ось що таке GP9″, - відзначив на презентації виконавчий директор компанії Клаудіо Доменикалі (Claudio Domenicali).

    “Ми провели багато тестів, тепер у нас абсолютно нова рама, і це дуже серйозні зміни. Це нова, абсолютно інноваційна структура. Не вдаючись до тонкощів, скажу, що цей наш експеримент - спроба знайти якнайкраще співвідношення між вагою мотоцикла і його жорсткістю. Це те, про що ми думали насамперед, а потім провели серію тестів, і нашим першим суддею став наш головний тест пілот Вітторіано Гуареськи (Vittoriano Guareschi). Вітто підтримав наше рішення, і тоді ми перейшли до офіційних тестів в Барселоні, вже за участю наших гоночних пілотів. Вони теж віднеслися до новинки позитивно, і ми поступово доводили до пуття нашу без перебільшення революційну ідею”, - розповів Доменикалі.

    “Зараз ми думаємо, що нова рама буде ще краще, ніж наша традиційна, з якою ми вигравали багато гонок, але остаточно з’ясується, маємо рацію ми або ні в своєму припущенні, вже тільки на власне гонках”, - додав глава компанії.

    При цьому він також додав, що конструктори практично не почали збільшувати потужність дев’ятого мотоцикла в порівнянні з восьмою версією.

    Замість цього, по словах Доменикалі, творці Ducati Desmosedici GP9 зосередилися на поліпшенні характеристик спільної керованості байка.

    Просмотров: 686 | Добавил: motodrogobich | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Copyright MyCorp © 2024
    Сайт управляється системою uCoz