Меню сайта
Календарь новостей
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
Популярные теги Другие теги
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наш опрос
    Оцените мой сайт
    МОТОФОРУМ - место где общаются
байкеры
    Субота, 04.05.2024, 19:36
    Приветствую Вас Гість | RSS
    Главная | Регистрация | Вход
    Мото Дрогобич
    Форма входа
    Главная » Архів матеріалів

      

       9-10 мая в Бахчисарайском районе в рыбацкой деревне «Черные камни» планируется проведение авто-мотошоу «Никто не забыт, ничто не забыто», посвященного Дню Победы.
        В рамках мероприятия запланированы соревнования на кв ... Читати далі »

    Переглядів: 634 | Додав: motodrogobich | Дата: 24.04.2009 | Коментарі (0)

     


     

    Открытием сезона на Ривненщине в конце марта стала традиционная гонка, которую провел острожский мотоклуб «Кристалл».

    Трассу строили всем миром
    На месте запущенного канализационного колектора члены острожского мотоклуба «Кристалл» и небезразличные к спорту люди буквально за две недели подготовили трассу для мотокросса — расчистили место от кустарников, насыпали трамплины, сформировали повороты. Кубок МК «Кристалл» собрал мотокроссменов из Киева, нескольких регионов Украины, а также из Ровно и райцентров области Острога, Корца и Костополя.

    Перед о ... Читати далі »

    Переглядів: 12778 | Додав: motodrogobich | Дата: 23.04.2009 | Коментарі (2)

    Honda вирішила (можливо, в рамках антикризової програми, з розрахунком на те, що попит матимуть насамперед економічні транспортні засоби) відродити популярний у минулому манки-байк. 

    Знаменитий мінімотоцикл отримав не лише сучасне втілення, але і новий инжекторный двигун, відповідний найостаннішим екологічним нормам.

    Сорокадевятікубовий четырехтактный мотор видає цілих 3,4 л.с. і може похвалитися високою економічністю - 282 милі на одному галоні палива (0,84 літра на 100 км. шляху). По розрахунках Honda, настільки низької витрати можна добитися при їзді з постійною швидкістю в 30 км/ч.

    Буде випущено дві версії манки-байка - стандартна і de luxe (обмеженим накладом), остання отримає хромовані грати і щитки і таку ж окантовку фар.

    За попередніми даними, модель планується продавати тільки в Японії. ... Читати далі »

    Переглядів: 763 | Додав: motodrogobich | Дата: 17.04.2009 | Коментарі (0)

    Японська Kawasaki оголосила про початок дії програми відгуку деяких мотоциклів моделі ZX-10R. 

    Відгуку підлягають 1 262 мотоцикли вказаної моделі, проведені в 2005 і 2006 роках.

    Причина відгуку - можливі проблеми в амортизаторі рульового механізму. Відгукувані мотоцикли продавалися європейськими ділерами компанії.

    Якщо ви сумніваєтеся, чи підлягає відгуку конкретно ваш апарат, європейським власникам Kawasaki пропонується проконсультуватися з цього питання з найближчим ділером марки.

    Kawasaki Ninja ZX-10R - висококласний мотоцикл класу “суперспорт”. Байк оснащений лавовим 4-циліндровим двигуном з рідинним охолоджуванням об’ємом 998 кубиків. Діаметр циліндра - 76мм, хід поршня - 55мм. Ступінь стискування - 13. Система уприскування - Keihin. Вага - 208 кг Відповідність екологічним нормам стандарту ... Читати далі »

    Переглядів: 681 | Додав: motodrogobich | Дата: 17.04.2009 | Коментарі (0)

    Японська Kawasaki покидає серію MOTOGP!

    Поки інформація офіційно не підтверджена, але судячи по кількості джерел, в яких вона з’явилася, це правда!

    Так, зокрема, сьогодні цю новину розповсюдили відразу декілька італійських авторитетних видань по мототематиці. А виданню Tuttosport удалося навіть неофіційно підтвердити цю інформацію власне в Kawasaki.

    Причому вже відомо, що рішення не теоретичне, а самої як там не є практичної властивості, і набирає чинності негайно.

    Це означає, що Kawasaki не братиме участь вже в сезоні MotoGP-2009. Що при цьому робитимуть двох пілотів команди - американець Джон Хопкинс (John Hopkins) і що тільки-тільки перейшов в Kawasaki Racing італієць Марко Меландрі (Marco Melandri) - поки невідомо.

    Причина такого жорсткого рішення, яку називають в Kawasaki, - що підкосив вс ... Читати далі »

    Переглядів: 711 | Додав: motodrogobich | Дата: 16.04.2009 | Коментарі (0)

    Отложенная на понедельник гонка Королевского класса MotoGP, ура!, состоялась. Как известно, провести её по расписанию не удалось из-за сильного ливня, который для тех тропических широт удивительная редкость! А лил, как из ведра. Заезды 125-ок и «четвертушек» состоялись, а вот «Королям» пришлось понервничать. Из-за погоды ночная гонка была исключена, потому что сильные блики от сотен прожекторов делали опасным передвижение по трассе, игра не стоила свеч, риск был бы неоправдан. Как странно…почему-то природа взбунтовалась. Может быть, это был своеобразный знак для руководства Чемпионата: «Ребята, ну к чему этот ночной выпендреж? Неужто так остро стояла необходимость проводить гонку под темным небом …».



    Чем руководствовались Dorna и FIM, сбивая график Чемпионата? Рекламными обязательствами? Престижем Losail? (благодаря ночной гонке, Losail' 2008 объявлен лучшим Гран При года). Или собственными соображениям ... Читати далі »
    Переглядів: 736 | Додав: motodrogobich | Дата: 16.04.2009 | Коментарі (0)



    Думаєте тільки чоппери і спортбайки піддаються переробкам всяких тюнінгерів? А ось і ні! Руки майстрів болгарок і аргонових зварювальних апаратів тягнуться і до таких, зовні, здавалося б, не дуже привабливих об'єктів, на зразок хард-ендуро.

    Ну що можна, скажете ви, переробити в суто утилітарному апараті, який все одно через пів години влупиться об чергову сосну чи горба? Але італійці з дизайнерської майстерні MDM думають інакше. Узявши за основу BMW HP2 Megamoto, вони встановили на нього передню вилку Marzocchi, замінили задній моноамортизатор на Öhlins. Гальма – чотирьохпоршневі Brembo і 17 дюймові колеса з позашляховою гумою, на якій, втім, можна і по місту їздити. Передні фари – дві діодні смуги.

    Що вийшло, ви бачите на фотографіях. Творці позиціонують мотоцикл як нео-скремблер. А старого гарту радянським мотоциклістам, апарат своєю характерною наліпкою на баку, швидше за все, нагад ... Читати далі »
    Переглядів: 1540 | Додав: motodrogobich | Дата: 14.04.2009 | Коментарі (0)


    Мотоцикліст сяде у в'язницю через ролик на YouTube. В понеділок Оксфордський кримінальний суд засудив 28-річного мотоцикліста Сандора Ференчі (Sandor Ferenci), що виклав в інтернет відеоролик того, як він на одній з трас їде по зустрічній смузі із швидкістю 210 кілометрів на годину, до 12-тижневого тюремного строку. Про це повідомляє Reuters.
    Відеозапис порушення, що використовувався в суді як доказ, був знятий товаришем Ференчі і згодом викладений на сайт YouTube. Не дивлячись на наявність ролика, знайти порушника вдалося тільки завдяки очевидцеві, який записав номер мотоцикла і потім повідомив його поліції. Як уточнює агентство, крім тюремного висновку Ференчі був позбавлений посвідчення водія строком на два роки. Після закінчення цього терміну, він, при бажанні знову отримати має права, повинен буде пройти розширений іспит на водіння і знання правил дорожнього руху.

    Відзначимо, що ц ... Читати далі »
    Переглядів: 694 | Додав: motodrogobich | Дата: 14.04.2009 | Коментарі (0)

    Чемпионат мира по мотокроссу 2009 года станет шестым в классе МХ1 и четвертым, который Стив Рамон проведет в составе команды Suzuki WMX1 Teka. Можно сказать, что прежние три года были для бельгийца очень удачными. В 2006 году он закончил Чемпионат на 3-м месте, в 2007 стал чемпионом мира, а в 2008 году – вице-чемпионом.

    - Стив, каким получилось у тебя межсезонье?

    - Довольно неплохим. Я смог отдохнуть от мотокросса, приняв участие в нескольких пляжных гонках. Это было достаточно интересно. После у меня было две или три недели отпуска, а в начале декабря я начал физподготовку. Мы отправились в Португалию вместе с моим тренером и на протяжении двух недель активно занимались ОФП. В это время я не то чт ... Читати далі »

    Переглядів: 658 | Додав: motodrogobich | Дата: 14.04.2009 | Коментарі (0)

    « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
    Copyright MyCorp © 2024
    Сайт управляється системою uCoz